Noëlle-van-Appeven-@-La-Sirel-_-Coaching-02

Coaching

“Wees jezelf er zijn al anderen genoeg.”

Coaching

Coaching en training liggen dicht bij elkaar. Toch is er één belangrijk verschil. Bij training focussen we op het verbeteren of ontwikkelen van kwaliteiten. Bij coaching ligt de nadruk op persoonlijke ontwikkeling en geluk.

Door alle kwaliteiten die jij in huis hebt (als mens, als team of als organisatie) optimaal te benutten, bereik je jouw volledige potentieel. Dat geeft voldoening, werkplezier én maximaal resultaat. Daarbij gaat het niet om wat je weet of kunt, maar om wie jij bent. En hoe je jouw unieke persoonlijkheid kunt inzetten in je werk en in de samenwerking met anderen.

‘Heyjij’ persoonlijkheidsscan

Ik help jou om eruit te halen wat er al in zit. Met de persoonlijkheidsscan van HeyJij krijg je inzicht in jouw persoonlijke profiel. Met de adviezen en tools ga je jouw natuurlijke talenten optimaal benutten en ontwikkelen. Als na dit inzicht behoefte aan aanvullende begeleiding op individueel – of op teamniveau ontstaat maken we samen hierover vervolgafspraken.

Met meer plezier meer bereiken!

Video afspelen

NLP-practioner

NLP staat voor ‘Neuro-Linguïstisch Programmeren’ en is een model voor doelgerichte verandering, waarin de innerlijke beleving en het overdraagbaar maken van bijzondere menselijke vermogens centraal staan. 

Als NLP practitioner is het mijn taak om mensen te helpen met het behalen van resultaten. Ik begeleid jou in het beter worden in je werk, soepeler in je communicatie en sterker worden als persoon. Dit doe ik door jou in verbinding te brengen met je innerlijke kracht, je te leren zelf oplossingen te vinden en te werken aan je zelfvertrouwen als professional. 

Naast coaching ben ik ook inzetbaar voor inhoudelijke- en vaardigheidstrainingen en consultancy. Lees er meer over:

Meer weten of een afspraak maken? Neem contact met mij op!

Contact