Training

“Een leven lang leren, hoe mooi is dat.”

Communicatietraining

Iedere dag word je een beetje slimmer of vaardiger, vaak zonder dat je er erg in hebt. Soms zoek je bewust wat je nodig hebt om te ontwikkelen. 

Communicatie vindt altijd plaats. Op je werk, in de supermarkt of bij de kapper, als mensen bij elkaar zijn is er communicatie. En dan is het fijn dat dit soepel en effectief verloopt.

Als je communicatie als volgt schrijft: kommunikatie dan vormen zich in het woord de woorden ‘u’ en ‘ik’. Dat is precies waar het om draait. U staat centraal en dan kom ik aan de beurt. Onze dialoog zorgt op deze manier voor echte verbinding en dat levert mooie resultaten op.

De communicatie- en vaardigheidstrainingen die ik verzorg zijn geschikt voor iedereen die gesprekken voert met interne of externe cliënten en zijn klantgerichtheid wil verbeteren.

De trainingen zijn interactief waardoor je wat je geleerd hebt direct in praktijk kunt toepassen. De trainingen zijn gericht op dienstverlenende organisaties.

Een trainingstraject kan enkele dagen duren maar ook enkele maanden. In overleg met werkgever en werknemer stellen we een trainingsprogramma op waarmee de trainingen direct in de praktijk hun effect hebben. De training gaat verder op de werkvloer via begeleiding zodat hetgeen je geleerd hebt ook echt gaat landen.

Een leven lang leren stimuleert de overheid met subsidies. Investeer in én gun jezelf of je medewerkers deze ontwikkeling.

Naast trainingen ben ik ook inzetbaar voor coachingstrajecten en consultancy. Lees er meer over:

ProfessionElE Consultancy

Contact