Noëlle-van-Appeven-@-La-Sirel-_-Consultancy-02_1900px

Consultancy

“Wanneer je verandert hoe je naar dingen kijkt, veranderen de dingen waar je naar kijkt.”

Consultancy

Je weet dat jouw team beter kan. Je ziet dat issues terug blijven komen. Het lukt jou maar niet uit de waan van de dag te stappen en echt met je team aan de slag te gaan. 

Als consultant help ik jou met je team te groeien. Je krijgt inzicht waar ieders kracht ligt en hoe deze verschillende persoonlijkheden elkaar kunnen versterken.

We onderzoeken welke verbeteringen nodig zijn. Samen prioriteren we en bepalen we waarop we de focus als eerste leggen. Deze focus houden we vast en we zetten dagelijks kleine stappen om de echte groei in te zetten.

Teamleden leren verantwoordelijkheid te nemen. Medewerkers tonen weer initiatief. Zij ervaren betrokkenheid en hebben meer plezier in hun werk. Met als resultaat een betere samenwerking, meer efficiency en een lager ziekteverzuim.

“Wanneer je verandert hoe je naar de dingen kijkt, veranderen de dingen waar naar je kijkt.”

Lean methode

In veel consultancy trajecten maak ik gebruik van de ‘Lean’ methode. Lean is een business strategie om sneller en efficiënter te werken, waarbij verantwoordelijkheid altijd bij de medewerker ligt. Ik leer de deelnemer(s) deze verantwoordelijkheid te pakken.

Binnen de Lean methode wordt gestreefd verspilling tegen te gaan; met minimale inspanning het maximale eruit halen. De focus ligt op kwaliteit en toegevoegde waarde. Daarnaast werk je sneller en met meer plezier.

Naast consultancy ben ik ook inzetbaar inhoudelijke- en vaardigheidstrainingen en coaching. Lees er meer over:

Meer weten of een afspraak maken? Neem contact met mij op!

Contact