Noëlle-van-Appeven-@-La-Sirel-_-Over-mij-02

Over mij

“Overtuiging bepaalt gedrag, overtuiging is een keuze.”

Noëlle van Appeven

Ik ben heel benieuwd wat jouw overtuiging is en hoe jij je wilt ontwikkelen.

Want dat is waarin ik geloof: iedereen kan ontwikkelen. Zet jij jouw ontwikkel-energie in op de juiste plaats? Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en als je deze volledig weet in te zetten als persoon of samen met je collega’s voel je voldoening, heb je meer plezier in je werk, met collega’s of privé.

Veel jaren heb ik gewerkt als adviseur in de zakelijke dienstverlening. Ik heb ervaren hoe fijn het is om dát te doen waar je goed in bent. Om klanten en collega’s goed te begrijpen, samen in een flow te komen en flinke stappen te zetten.

In mijn rollen als leidinggevende en trainer/coach heb ik ontdekt waar mijn hart ligt. Anderen, in teams of individueel, helpen hun kwaliteiten te zien en zich hierin te ontwikkelen.

“Als je je van binnen oké voelt, dan ben je van buiten vanzelf mooier!”

Sinds 2012 ben ik als zelfstandig ondernemer werkzaam als trainer, coach en consultant. Naast mijn uitgebreide ervaring binnen de zakelijke dienstverlening blijf ik mezelf ontwikkelen. Ik ben gecertificeerd trainer/coach. Hierbij maak ik gebruik van de methode NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Met deze methode wordt doelgericht aan veranderingen gewerkt.

Als consultant pas ik tevens onder andere de Lean filosofie toe. Hierbij wordt in kleine stappen de klantwaarde gemaximaliseerd en procesverspilling geminimaliseerd.

Ik woon samen met Adrie. Wij zijn allebei natuurmensen en komen dan ook graag buiten. Ik hou van de natuur en als de situatie zich ervoor leent zal de natuur ook onderdeel zijn van het trainings- of coachingstraject, bijvoorbeeld in de vorm van wandelcoaching. Hierbij ervaar je de mooie invloed die beweging en buitenlucht op je kan hebben.

Lees meer over wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen. 

Meer weten of een afspraak maken? Neem contact met mij op!

Contact